Co Vás zrovna
zajímá.

Úspěšná transakce – FaceUp Technology

DEAL DONE – FACE UP TECHNOLOGY

PEYTON legal byla součástí vstupu nových strategických investorů do nyní již ve všech směrech rozjetého startupu FaceUp Technology. V prvním významném investičním kole se do FaceUp zapojili Reflex Capital, Tilia Impact Ventures a Lighthouse Ventures a doplnil tak předchozí investory – scio.cz a Jiřího Hlavenku.

FaceUp vytvořil a nyní již úspěšně komerčně poskytuje platformu na budování otevřené a bezpečné firemní kultury – nástroje na anonymní oznamování, tzv. whistleblowing. Po úspěšném startu v tuzemsku v současnosti působí ve více než 60 zemích světa s velkou ambicí další expanze.

PEYTON legal poskytla FaceUp a jejím společníkům komplexní právní servis a služby spočívající ve vyjednání investiční dokumentace a řešení všech souvisejících právních otázek ohledně vstupu nových investorů a nastavení smluvních vztahů mezi společníky.

Transakci realizoval tým PEYTON legal pod vedením managing partnera Jakuba Málka s vedoucím advokátem Martinem Heinzelem a advokátní koncipientku Nikolou Tomíčkovou.

Děkujeme za příležitost podílet se na tomto významném kroku pro FaceUp, který poskytne zázemí pro další rozvoj komplexní HR platformy. Klientovi a novým investorům přejeme mnoho úspěchů v dalším vývoji a zahraniční expanzi, těšíme se na další případnou spolupráci.

 

 

www.peytonlegal.cz

 

14. 10. 2024

Zpět na články